VfB Stuttgart haalt Castro en Didavi en laat Ginczek vertrekken

VfB Stuttgart haalt Castro en Didavi en laat Ginczek vertrekken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 juni 2018 – VfB Stuttgart heeft vrijdag een drukke transferdag: middenvelder Gonzalo Castro wordt overgenomen van Borussia Dortmund, terwijl Daniel Didavi terugkomt van VfL Wolfsburg. Aanvaller Daniel Ginczek bewandelt juist de omgekeerde weg en vertrekt naar die Wölfe.

De middenmotor van afgelopen seizoen in de Bundesliga maakt melding van de drie transfers. Castro speelde de afgelopen drie jaar voor Borussia Dortmund en daarvoor voor Bayer Leverkusen. Didavi is wel een goede bekende: hij speelde de laatste twee jaar voor VfL Wolfsburg en kwam daarvoor al zeven jaar uit voor Stuttgart. "Ik ben erg blij dat ik terug ben als Stuttgart-jongen, waar ik al sinds de F-jeugd heb gezeten. Ik kan niet wachten tot het begint."

Het vertrek van Daniel Ginczek is vooral slecht nieuws voor voormalig AZ-spits Wout Weghorst. De aanvaller vertrekt namelijk naar Wolfsburg en is een concurrent van de Nederlander.Reacties

gerelateerd