NAC Breda slaat weer toe en legt linksback Leigh drie jaar vast

29 juni 2018, 12:33

NAC Breda heeft voor de tweede keer in korte tijd toegeslagen: de club bereikte vrijdag een akkoord met Gregory Leigh. De Engelse verdediger komt transfervrij over van Bury en tekent een contract voor liefst drie seizoenen bij de Eredivisionist. "Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en het beste uit mezelf te halen voor NAC."

Dat staat op de officiële site van de club uit Breda. De linksback, en daarmee de opvolger van Angelino, speelde in de jeugdopleiding van Manchester City en kwam via Crewe Alexandra, Bradford City en Bury dus terecht bij NAC Breda. Leigh: "Vanaf het moment dat ik kennis maakte met de club, voelde ik mij direct thuis. Ik ben warm ontvangen in Breda en besloot meteen de kans om hier te spelen aan te grijpen. Het is een mooie uitdaging voor mij. Ik kom uit een fysieke competitie en zie de Eredivisie als een mogelijkheid om mezelf op technisch gebied te ontwikkelen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en het beste uit mezelf te halen voor NAC."

Ook technisch directeur Hans Smulders toonde zich tevreden met de aanwinst. "Gregory is een atletische en explosieve linksback, die een belangrijke schakel kan vormen tussen de verdediging en de aanval. Met zijn loopvermogen heeft hij veel drive naar voren en daarmee is hij een waardevolle toevoeging voor de selectie. Ik ben blij dat hij vanaf vandaag deel uit maakt van onze club", aldus Smulders.

Vrijdag werd eerder Jurich Carolina gepresenteerd bij NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen