Jensen blij met transfer naar Augsburg en gunt Twente het beste

29 juni 2018, 09:47

Voor

Fredrik Jensen

  - Trelleborg
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/fredrik-jensen">Fredrik Jensen
A (L), AM (C) - Augsburg
€2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/fredrik-jensen-36091">Fredrik Jensen kwam deze week een droom in vervulling: de smaakmaker van FC Twente verdiende een transfer naar FC Augsburg, waar hij een contract voor vijf jaar tekende. "Ik kijk er enorm naar uit om wekelijks voor minimaal 30.000 toeschouwers te gaan spelen, want alle clubs in de Bundesliga hebben een mooi stadion", aldus de nieuwe teamgenoot van Nederlander Jeffrey Gouweleeuw.

"Ik wist al een tijdje van de interesse van FC Augsburg, dus ik heb de club de laatste maanden veel gevolgd. Augsburg is al jaren een stabiele middenmoter in de Bundesliga en speelde twee jaar geleden zelfs in de Europa League. De club is heel ambitieus en heeft Europees voetbal opnieuw als doel gesteld. Ik hoop hier uit te groeien tot een betere speler en belangrijk te zijn voor het team", vertelt hij op de website van de zaakwaarnemer.

Toch doet het Jensen pijn dat hij Twente – dat wel een flinke transfersom aan de overgang overhoudt – moet achterlaten met degradatie. "De degradatie van afgelopen seizoen was pijnlijk en zelf had ik ook een minder seizoen", erkent Jensen, die in Enschede wel zijn broertje Richard achterlaat. "Het zal voor het eerst sinds mijn vijfde zijn dat we niet bij dezelfde club spelen, dus dat wordt even wennen. Maar we zullen elkaar blijven volgen en ongetwijfeld dagelijks contact blijven houden. Ik wens hem en FC Twente het beste. Ik hoop dat FC Twente snel kan terugkeren naar de Eredivisie, want ik heb veel aan de club te danken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen