FC Twente geeft reactie: "De gesprekken zijn constructief"

28 juni 2018, 11:32   Bijgewerkt: 28 juni 2018, 14:36

FC Twente heeft gereageerd op het nieuws van Tubantia dat de club zou dreigen het faillissement aan te vragen als de gemeente Enschede geen extra garantstelling zou geven. De Tukkers laten in een kort statement weten dat de club in gesprek is met de gemeente en potentiële investeerders over de herfinanciering van de club. Deze gesprekken zouden constructief verlopen.

Dat de club heeft gedreigd de stekker eruit te trekken, ontkent Twente. "Het moge duidelijk dat er van onze kant geen sprake is van dreiging richting de politiek. De gesprekken zijn constructief en vinden in goede harmonie plaats. We zullen u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte houden", communiceert de club via de officiële kanalen.

Door de degradatie, de belastingclaim en de nabetaling in de Jesus Corona-transfer, is de financiële nood hoog in Enschede. "We weten dat een en ander tot onzekerheid kan leiden, maar we vragen toch begrip voor onze werkwijze. Alles is gericht op een gezonde toekomst van FC Twente, voor de korte, maar zeker voor de lange termijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen