De Jong hoeft niet weg, maar houdt ogen en oren open

28 juni 2018, 08:28

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Luuk de Jong ligt. PSV heeft hem een nieuwe contractaanbieding gedaan, maar de spits wil nog niet meteen tekenen. Hoewel De Jong het geen probleem vindt om in Eindhoven te blijven voetballen, hoopt hij dat een andere kans zich aandient.

De recente trainerswissel beïnvloedt de situatie in elk geval niet. "De trainerswissel gaat zeker geen gevolgen hebben voor mijn toekomst", vertelt De Jong aan De Telegraaf. "Iedereen weet dat ik altijd opensta voor nieuwe dingen. Dat was vorig jaar zo en nu opnieuw. Maar ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad en hoef niet weg. Als er iets moois komt, zal ik daar zeker over nadenken. Zo niet, dan kijk ik ook uit naar de samenwerking met Van Bommel."

De Jong heeft lange tijd in de belangstelling van het Mexicaanse Club América gestaan, maar dat is inmiddels een afgesloten hoofdstuk. "Het duurde te lang en zij gaven aan ook andere opties te hebben. Dan is het niet de juiste keuze", besluit de spits, die in Eindhoven nog een contract tot medio 2020 heeft.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen