Tadic tekent bij Ajax: "Altijd een droom van mij geweest"

28 juni 2018, 08:15   Bijgewerkt: 28 juni 2018, 09:12

Het hing al een tijdje in de lucht, maar woensdag rondde Ajax de komst van Dusan Tadic definitief af. De Amsterdammers betalen Southampton een bedrag van 11,4 miljoen euro om de 29-jarige Serviër over te nemen. Tadic is blij dat alles rond is en gaat zich na een vakantie volledig richten op zijn nieuwe club.

"Ik hoorde vandaag dat het allemaal rond was", reageert Tadic na de 0-2 nederlaag van Servië tegen Brazilië op het WK tegenover De Telegraaf. "En daar ben ik ontzettend blij mee. Ajax hoort bij de vijftien, twintig grootste clubs van de wereld. Er waren veel aanbiedingen en ik had verschillende mogelijkheden om een vervolgstap in mijn carrière te zetten. Maar het is altijd een droom van mij geweest om bij Ajax te spelen. Ik wil titels winnen en Champions League spelen, de club en ik kunnen elkaar helpen."

Ajax-assistent Alfred Schreuder heeft een grote rol gespeeld in de komst van de Serviër. "Met hem en Henk Veldmate heb ik na mijn periode in Nederland altijd contact gehouden. Zij zijn voor mij een belangrijke reden geweest om voor Ajax te kiezen. De trainer heb ik nog niet gesproken, maar Schreuder heeft me goede dingen over hem verteld", aldus de kersverse Ajacied.

Tadic denkt mijn zijn ervaring een steentje te kunnen bijdragen bij Ajax. "Ik kan op nummer 10 spelen, maar ook links of rechts aan de zijkant. Als ik met doelpunten, assists en mijn spel maar belangrijk kan zijn voor de ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen