Gisteren gemist: Ajax haalt Tadic, zware straf AC Milan

Gisteren gemist: Ajax haalt Tadic, zware straf AC Milan

28 juni 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 27 juni.Roda benoemt Van Veldhoven ook tot interim directeur
Harm van Veldhoven bekleedt per 1 juli een dubbelfunctie bij Roda JC. Naast zijn werk als technisch directeur gaat hij op interim basis aan de slag als algemeen directeur. Van Veldhoven volgt Wim Collard op, die na vier jaar vertrekt uit Kerkrade.

Ajax neemt Tadic voor 11,4 miljoen euro over van Southampton
Dusan Tadic is officieel speler van Ajax. De Amsterdammers melden woensdag via de officiële kanalen dat de aanvallende middenvelder voor 11,4 miljoen euro wordt overgenomen van Southampton. Hij zet zijn handtekening onder een vierjarig contract.

AC Milan twee seizoenen uitgesloten van Europees voetbal
AC Milan is voor twee seizoenen uitgesloten van Europees voetbal, dat maakt de Europese voetbalbond UEFA woensdag bekend via de officiële kanalen. De Italiaanse club krijgt de straf omdat er niet voldaan werd aan de Financial Fair Play-regels. De club heeft laten weten in beroep te zullen gaan bij het sporttribunaal CAS.

Cocu gepresenteerd: "Plannen van de club spreken me aan"
Phillip Cocu werd woensdag gepresenteerd als nieuwe trainer van Fenerbahçe. Op de persconferentie van de Turkse topclub tekende de oud-trainer van PSV zijn contract en sprak hij zijn verwachtingen over de komende jaren uit.

Sporting ontslaat trainer Mihajlovic al na negen dagen
De onrust bij Sporting Portugal duurt voort. Nadat Bruno de Carvalho al werd weggestuurd, moet nu ook trainer Sinisa Mihajlovic zijn biezen pakken. De coach was echter pas negen dagen in dienst bij de club waar ook Bas Dost onder contract staat.

Lees ook: WK-dagboek 14: Duitsland naar huis, Makkelie en Tadic

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 april 2019

  2. donderdag 18 april 2019