Tite denkt niet aan favorietenrol na zege Brazilië

27 juni 2018, 23:51   Bijgewerkt: 27 juni 2018, 23:59

Brazilië plaatste zich woensdagavond voor de knock-outfase van het WK door een vrij eenvoudige 0-2 overwinning te boeken op Servië. Eerder op de dag zag het land Duitsland uitgschakeld worden. Bondscoach Tite denkt echter niet dat door deze twee gebeurtenissen de favorietenrol van Brazilië ineens toeneemt.

Tite liet na afloop weten vooral blij te zijn met de constantheid van Brazilië. "Behalve het kleine moment waarop Servië domineerde, hebben we een solide optreden neergezet. We hebben een sterk team met diverse sterkhouders met verschillende kwaliteiten. Als je alleen maar op een bepaalde basiself focust, dan werkt het niet. Ook onze invallers hebben kwaliteiten."

De bondscoach kreeg op de persconferentie ook de vraag of Brazilië één van de grote favorieten is voor de eindzege nu Duitsland is uitgeschakeld. "We zijn niet bezig met verwachtingen, we kijken naar de realiteit. Voorspellingen zijn niks voor ons. Het belangrijkste is dat wij per wedstrijd beter worden en progressie boeken", besloot hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen