Rosheuvel verlaat Roda en tekent voor drie jaar bij NAC

27 juni 2018, 20:57   Bijgewerkt: 27 juni 2018, 21:05

NAC Breda is de nieuwe club van Mikhail Rosheuvel, dat meldt de Eredivisionist woensdagavond via de officiële kanalen. De buitenspeler zet zijn handtekening onder een verbintenis die hem voor drie jaar aan de Brabanders zal verbinden.

Rosheuvel degradeerde afgelopen seizoen met Roda JC uit de Eredivisie, maar had over interesse van andere clubs niets te klagen. Ook enkele buitenlandse clubs zouden interesse hebben getoond, maar de buitenspeler kiest toch voor een langer verblijf in Nederland, bij NAC. Het wordt na FC Omniworld/Almere City FC, AZ, Heracles Almelo, SC Cambuur en Roda JC zijn zesde club in Nederland.

"Een aantal weken geleden ben ik benaderd door de trainer, Mitchell van der Gaag, en toen is het balletje gaan rollen. Het verhaal van NAC, in vergelijking met andere clubs, sprak mij meteen aan", zegt Rosheuvel op de website van NAC. "Ik ben blij dat het nu rond is en ik vandaag mijn contract heb mogen tekenen. In het verleden heb ik regelmatig hier in Breda gespeeld en ik kan dan ook niet wachten om binnenkort mijn eerste Avondje NAC als speler van NAC mee te maken!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen