Twente hoopt op transfers: "Er moet nog veel gebeuren"

27 juni 2018, 15:30   Bijgewerkt: 27 juni 2018, 15:37

FC Twente werkte woensdag de eerste training van het nieuwe seizoen af. Op het veld stonden ook vooral veel jonge spelers. Trainer Marino Pusic beseft dat er nog veel werk aan de winkel is bij de degradant en hoopt zo snel mogelijk nieuwe spelers te verwelkomen.

Bij Twente moet nog veel geregeld worden in de aankomende weken. Zelfs Pusic heeft nog niet officieel zijn handtekening gezet onder een contract. Wel is er een mondelinge overeenkomst. "Het heeft wel even geduurd, maar dat heeft ook te maken met de situatie van de club, de financiële situatie van de club. Maar dat was eigenlijk min of meer een formaliteit. Volgende week gaan we dat officieel bestempelen", legt de trainer uit in gesprek met RTV Oost.

Omdat Twente veel spelers zag vertrekken, zijn het eerste elftal en beloftenelftal momenteel samengevoegd. "Officieel hebben we op papier twaalf tot veertien selectiespelers. Er moet nog heel veel gebeuren natuurlijk, dat is duidelijk. Ideaal is het niet natuurlijk, maar het is zoals het is op dit moment. 31 augustus is het nog lang niet. Ik ga ervan uit dat we ons gaan aanvullen de aankomende weken en het liefst zo snel mogelijk", aldus Pusic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen