PSV'er Koopmans vindt tijdelijk onderdak bij MVV

27 juni 2018, 10:38

PSV verhuurt ook doelman Luuk Koopmans. De 24-jarige sluitpost staat komend seizoen bij MVV onder de lat. Woensdag werd tevens bekend dat Hidde Jurjus de landskampioen tijdelijk verlaat voor zijn oude club De Graafschap. Koopmans speelde de afgelopen drie seizoenen voor Jong PSV. Een debuut in de hoofdmacht bleef telkens uit, en ook komend seizoen is er weinig perspectief. Koopmans hoopt bij MVV meer ervaring op te doen.

"We hebben met Luuk natuurlijk een keeper die we verschillende keren aan het werk hebben kunnen zien bij Jong PSV. Een betrouwbare doelman met lengte, die naast zijn keeperskwaliteiten ook over de benodigde coaching kwaliteiten beschikt", zegt MVV-trainer Ron Elsen op de website van de Limburgse club. "Luuk heeft aangegeven voor zijn kans te willen gaan in Maastricht. Het is aan hem om die kans te grijpen."

Met de verhuur van Koopmans heeft PSV op een dag twee keeper elders ondergebracht. Woensdag werd de verhuur van Jurjus aan De Graafschap ook afgerond. Voor Jurjus was er weinig uitzicht op speeltijd in het eerste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen