Officieel: PSV stalt doelman Jurjus bij De Graafschap

27 juni 2018, 09:49   Bijgewerkt: 27 juni 2018, 10:11

Hidde Jurjus keert op huurbasis terug bij De Graafschap. De promovendus neemt de 24-jarige doelman tijdelijk over van PSV, waar de kansen op speeltijd klein waren. In 2016 bewandelde Jurjus de omgekeerde weg. "Met Hidde halen we een bekende en betrouwbare doelman met Eredivisie-ervaring in huis", toont manager voetbalzaken Peter Hofstede zich tevreden.

"We zijn blij dat zijn komst afgerond is en weten wat zijn kwaliteiten zijn", vervolgt Hofstede op de website van de Superboeren. In het promotieseizoen stond Filip Bednarek onder de lat, maar de Pool heeft de club transfervrij verlaten. "Met de komst van Hidde hebben we de keepers voor komend seizoen rond. Hidde gaat met Agil Etemadi en Jordy Rondeel de strijd aan."

Jurjus speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Roda JC, waarmee hij degradeerde. Met zijn terugkeer bij De Graafschap blijft de keeper actief in de Eredivisie. Het seizoen van Jurjus zal opnieuw in het teken staan van degradatievoetbal. "Ik heb een heel goed gesprek met trainer Henk de Jong gehad. We gaan er samen alles aan doen om in de Eredivisie te blijven. De Graafschap is echt mijn club, ik heb er de jeugdopleiding doorlopen en twee seizoenen in het eerste elftal gespeeld. Ik ben blij dat ik komend seizoen doelman bij De Graafschap ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen