Messi: "Niet verwacht dat we zo enorm moesten lijden"

27 juni 2018, 08:08

De enorme lijdensweg van Lionel Messi en Argentinië liep dinsdag tegen Nigeria (1-2 winst) met een sisser af. Tot grote opluchting van Messi plaatste de vice-wereldkampioen zich ternauwernood voor de achtste finale van het WK. "Ik kan mij geen wedstrijd herinneren waarin we zo hebben moeten lijden", aldus La Pulga.

Na het gelijkspel tegen IJsland (1-1) en de nederlaag tegen Kroatië (3-0) gaven weinigen een stuiver meer voor Argentinië. "Na alles wat er gebeurd is zijn het moeilijke dagen voor ons geweest", zegt Messi tegen TyC Sports. Ook tegen Nigeria ging het niet van harte, maar zorgde Marcos Rojo met zijn goal in de 86ste minuut voor een enorme bevrijding. "Gelukkig maakten we dat doelpunt. We hadden niet verwacht dat we zo enorm moesten lijden in de poulefase, maar we hielden het vertrouwen dat we ons doel zouden bereiken."

Messi hielp Argentinië tegen Nigeria aan een vroege voorsprong. "We hadden controle in de eerste helft, na rust dachten we dat ook te hebben. Maar de penalty veranderde alles. Er kwam angst en nervositeit", zegt de Argentijnse ster. Bij een gelijkspel tegen Nigeria was het doek gevallen. "We bleven zoeken naar het doelpunt en gelukkig is het gelukt om de laatste zestien te bereiken."

Lees ook: WK-dagboek 13: Maradona

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen