Gisteren gemist: Weghorst naar Wolfsburg, Ajax verliest

27 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 26 juni 2018, 23:45

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 26 juni. 

Weghorst verlaat AZ en tekent voor vier jaar bij Wolfsburg

Wout Weghorst heeft zijn gewenste transfer gekregen. De spits gaat AZ verruilen voor het Duitse VfL Wolfsburg, zo melden de Alkmaarders via de officiële kanalen. Bij de club uit de Bundesliga tekent Weghorst een contract voor vier seizoenen.

PSV: Faber hoofd jeugdopleiding, Robbemond assistent Van Bommel

Ernest Faber is het nieuwe hoofd jeugdopleidingen van PSV, dat maakt de club uit Eindhoven dinsdag bekend via de officiële kanalen. Daarmee is hij de opvolger van Pascal Jansen. Faber tekent een contract voor vijf seizoenen bij PSV. Ook namen de Eindhovenaren afscheid van assistent-trainer Ruud Brood. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334750/psv-neemt-afscheid-van-brood-en-stelt-robbemond-aan/,_blank,Voor hem komt Reinier Robbemond].

CAS: FC Twente moet miljoenen betalen aan zaakwaarnemer

Het internationaal sporttribunaal CAS heeft dinsdag bepaald dat FC Twente alsnog 6 aan Mattias Bunge, de zaakwaarnemer die was betrokken bij de transfer van Jesús Corona. De club weigerde dit eerder uit angst om betrokken te raken bij een witwasconstrunctie waarbij een drugskartel betrokken zou zijn.

Officieel: Nainggolan vertrekt naar Internazionale

De transfer van Radja Nainggolan naar Internazionale is eindelijk rond. De Belg van AS Roma wordt al weken in verband gebracht met een transfer. Inter meldt dinsdag via de officiële kanalen dat de deal is afgerond en de Belg definitief de overstap maakt.

Ajax in besloten oefenduel onderuit tegen Preußen Munster

Ajax ging dinsdagmiddag in een besloten oefenduel onderuit tegen Preußen Munster. De Duitsers wonnen uiteindelijk met 3-1. Rasmus Kristensen tekende voor het enige Amsterdamse doelpunt. Na rust nam de thuisploeg echter afstand.

Lees ook: WK-dagboek 13: Maradona

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen