Spoorboekje: PSV start voorbereiding, nieuwe apotheose op WK

27 juni 2018, 10:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 27 juni.

Nieuws

PSV begint aan voorbereiding

Landskampioen PSV start vandaag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat gebeurt nog zonder kersvers trainer Mark van Bommel, die zich donderdag meldt op De Herdgang. Reinier Robbemond (gisteren aangesteld als assistent-trainer), specialistentrainer Boudewijn Zenden, André Ooijer en de nieuwe hoofd jeugdopleidingen Ernest Faber nemen vandaag de honneurs waar.

Wedstrijden

Zuid-Korea - Duitsland (16.00 uur)

Voor regerend wereldkampioen Duitsland wordt de laatste wedstrijd tegen Zuid-Korea nog een belangrijke. De Duitsers staan namelijk op plek twee met drie punten achterstand op koploper Mexico. Een overwinning op Zuid-Korea is dus eigenlijk een vereiste om zeker te zijn van de volgende ronde. Lukt het Duitsland om nu wel een overtuigende overwinning te boeken?

Mexico - Zweden (16.00 uur)

Mexico staat na de zege op Zuid-Korea met anderhalf been in de halve finales terwijl ook Zweden nog kans maakt. Voor de Mexicanen volstaat een gelijkspel. Zweden moet winnen en hopen op puntenverlies van Duitsland. Een gelijkspel kan ook nog, maar dan moet Duitsland verliezen van Zuid-Korea.

Servië - Brazilië (20.00 uur)

In de groep van Brazilië wordt het nog spannend. Brazilië, met vier punten, is bij winst op Servië verzekerd van een plek in de achtste finales. Servië heeft drie punten en maakt dus eveneens nog kans. Dan is wel een overwinning op Brazilië vereist. Genoeg spanning dus nog op de laatste speeldag in groep E.

Zwitserland - Costa Rica (20.00 uur)

Nummer twee Zwitserland, met net als Brazilië vier punten, speelt tegen het al uitgeschakelde Costa Rica. Voor de Zwitsers volstaat een gelijkspel om door te stoten naar de volgende ronde. Het is voor Zwitserland ook nog mogelijk om groepswinnaar te worden. Dit is het geval wanneer Brazilië verliest of gelijkspeeld.

Voetbal op TV

15.50 uur: Zuid-Korea - Duitsland, NPO 1, live verslag van het WK-duel

15.50 uur: Mexico - Zweden, NPO 2, live verslag van het WK-duel

19.50 uur: Servië - Brazilië, NPO 1, live verslag van het WK-duel

19.50 uur: Zwitserland - Costa Rica, NPO 2, live verslag van het WK-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen