Fellaini verrast: "Heb al ergens een contract getekend"

26 juni 2018, 14:50   Bijgewerkt: 26 juni 2018, 15:13

Marouane Fellaini beschikt bij Manchester United over een aflopend contract. De middenvelder verraste dinsdag op een persconferentie door te zeggen dat hij al een nieuwe club heeft. De Belg zegt dat het contract zelfs al getekend is.

Fellaini is momenteel met België op het WK en wil dus nog niet zeggen om welke club het gaat. "Mijn aflopende contract bij United heeft heeft geen enkele invloed op mijn WK. Ik weet waar mijn toekomst ligt. Ik heb al ergens een contract getekend en zal dat één van de komende dagen bekendmaken. Op 1 juli? Ja", wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad.

Ook sprak Fellaini over zijn toekomst als Belgisch international. "Of ik ga stoppen bij de nationale ploeg? Pas na het WK beslis ik of ik nog doorga bij de Rode Duivels of niet. Ik heb nog geen beslissing genomen. Ik heb ook nooit gezegd dat ik na het WK zou stoppen als international, wel dat ik er over ging nadenken. Ik ben 31 jaar. Maar als we wereldkampioen worden, kan ik meteen stoppen bij de Rode Duivels. Dan zullen er meerdere spelers dat doen", stelt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen