'Dure' Van Crooij: "Wil zo snel mogelijk weten waar ik speel"

26 juni 2018, 10:17   Bijgewerkt: 26 juni 2018, 10:31

Vito van Crooij lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij VVV-Venlo. Zowel PEC Zwolle als NAC Breda heeft interesse getoond, maar de club uit Venlo wil de aanvaller niet zomaar laten gaan. De club zou een ongeveer een miljoen euro willen ontvangen.

Volgens De Limburger houdt technisch manager Stan Valckx rekening met een vertrek van Van Crooij, maar mag hij niet zomaar vertrekken. Volgens de krant is NAC geschrokken van de vraagprijs en haakt de club voorlopig af in de strijd om de aanvaller.

Van Crooij zelf hoopt wel zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben. Hij zegt vereerd te zijn door de interesse van clubs. "Dat is een goed teken natuurlijk. Ik weet dat de clubs deze week gaan praten en zelf ben ik na vijftien jaar VVV in de jeugd en het eerste ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Ik hoop zo snel mogelijk te weten waar ik ga spelen komend seizoen. Als ik vertrek, dan wil ik graag meteen aansluiten bij mijn eventuele nieuwe club, omdat het van belang is de voorbereiding zo compleet mogelijk mee te kunnen maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen