Van Bronckhorst houdt rekening met vertrek spelers

26 juni 2018, 07:48   Bijgewerkt: 26 juni 2018, 08:04

Voor Feyenoord begon maandag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Rotterdammers raakten deze transferperiode nog geen spelers kwijt en Giovanni van Bronckhorst hoopt dat het zo blijft. Toch houdt de trainer wel rekening met een vertrek van enkele spelers.

Ajax zag Justin Kluivert al naar AS Roma gaan en ook PSV lijkt te moeten vrezen voor het vertrek van enkele spelers. Bij Feyenoord is het voorlopig echter nog rustig. "Dat het zo rustig is rond de club mag zo blijven, wat mij betreft. Maar ik weet als trainer dat er tot september nog veel kan gebeuren. Als clubs zich melden waar je niet tegen op kan, kan het balletje zomaar gaan rollen", zegt Van Bronckhorst in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Zo liet bijvoorbeeld Karim El Ahmadi maandag al weten dat hij waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld heeft. En dus zullen de Rotterdammers op zoek moeten naar een vervanger. Van Bronckhorst ziet voor komend seizoen een duidelijke doelstelling. "We willen langer meedoen dan vorig seizoen. Het jaar ervoor, toen we kampioen werden, stonden we vanaf de eerste tot de laatste dag bovenaan. Dat is toch het mooiste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen