Martinez: "Spelers met gele kaart opstellen onprofessioneel"

25 juni 2018, 23:55

Roberto Martinez is van plan om tegen Engeland spelers te sparen. Kevin De Bruyne, Thomas Meunier en Jan Vertonghen staan op scherp bij de Belgen. "Spelers met een gele kaart opstellen zou onprofessioneel zijn", aldus de bondscoach op een persconferentie.

België en Engeland bepalen donderdag tegen elkaar wie als winnaar van Groep G naar de achtste finale gaat. "Het is heel vroeg om daar al mee bezig te zijn. Op een WK moet je vooral naar jezelf kijken. Iedereen kijkt verder, maar wij nemen het wedstrijd per wedstrijd. Op dit moment moeten we vooral schorsingen vermijden", citeert Sporza Martinez. "Maar we zijn professionals en willen alle wedstrijden winnen."

Eden Hazard, Romelu Lukaku en Dries Mertens hielden na het duel met Tunesië enkele pijntjes over. "Mertens zal morgen (dinsdag, red.) kunnen trainen, met Hazard blijven we voorzichtig. Lukaku heeft nog wat tijd nodig, maar er is geen schade. Ik maak me geen zorgen om Lukaku."

Vincent Kompany, die de wedstrijden tegen Panama en Tunesië miste omdat hij onvoldoende fit was, trainde maandag mee. "Medisch gezien is hij volledig fit en kan hij spelen. Morgen moeten we kijken hoe hij de training verteerd heeft. Dan pas beslissen we of hij speelt of niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen