El Ahmadi: "Kans groot dat ik niet meer voor Feyenoord speel"

25 juni 2018, 23:46

Karim El Ahmadi acht de kans groot dat hij vertrekt bij Feyenoord. Dat vertelde de aanvoerder van de Rotterdammers na afloop van Spanje – Portugal (2-2). Ook is de kans aanwezig dat de 33-jarige middenvelder afzwaait als international.

Terwijl El Ahmadi zijn laatste wedstrijd op het WK speelde, trainde de selectie van Feyenoord maandag voor het eerst. "We zullen zien of ik nog bij Feyenoord ga trainen", zegt El Ahmadi tegen de NOS. Het Turkse Bursaspor zou in de race zijn voor de handtekening van El Ahmadi, maar volgens het Algemeen Dagblad is dat nu niet aan de orde. "Ik heb wat aanbiedingen gekregen van drie, vier clubs. Na het WK ga ik er rustig naar kijken. De kans is er dat ik niet meer voor Feyenoord speel, die kans is best wel groot ja."

Het WK met Marokko leverde na het duel met Spanje uiteindelijk één puntje op. "Het is balen dat we er niet meer uit hebben gehaald, we lieten zelf ook kansen liggen. Dat neem ik onszelf ook kwalijk. In fases stonden we er, maar we zijn niet door en dat is het meest teleurstellend."

Zijn eerste WK is ook meteen zijn laatste WK. Mogelijk zwaait El Ahmadi spoedig af als international van Marokko. "Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar het zou zomaar kunnen", zegt hij. "Maar ik heb echt genoten van dit WK. Ik kwam bij ieder stadion met een glimlach aan, dat ik dit op mijn leeftijd nog mee heb mogen maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen