Gisteren gemist: Nieuws rondom Nouri, veel Eredivisie-transfers

26 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 25 juni 2018, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 25 juni.

Ajax komt met (aanvullende) persverklaring over situatie van Nouri

Ajax heeft na een eerste persverklaring over Abdelhak Nouri nóg een aanvullend statement gegeven. Omdat er veel vragen waren over de reden om een third opinion aan te vragen, wil de club daar duidelijkheid graag over geven. Ook omdat de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334713/familie-nouri-ontkent-dat-er-nieuwe-informatie-beschikbaar-is/,_blank,familie van Nouri] aangaf het niet eens te zijn met de persverklaring, zoals die maandagavond werd gegeven door de Amsterdammers.

Veel afgerondde transfers

Ook maandag kwamen er weer veel transfers binnen: PEC Zwolle rondde de huurovereenkomst van Denis Genreau [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334702/pec-zwolle-huurt-genreau-van-melbourne-met-optie-tot-koop/,_blank,af], VVV-Venlo [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334698/officieel-vvv-venlo-haalt-kum-en-huurt-aanvaller-mlapa/,_blank,hengelt] Kum en huurt aanvaller Mlapa binnen, De Graafschap [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334694/de-graafschap-verbreedt-selectie-met-middenvelder-vet/,_blank,verbreedt] selectie met middenvelder Vet, FC Emmen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334691/fc-emmen-gaat-met-telgenkamp-eredivisie-avontuur-aan/,_blank,verlengde] met goalie Telgenkamp, Thomas Oude Kotte [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334686/oude-kotte-tekent-bij-excelsior-gekozen-voor-een-nieuwe-start/,_blank,ging] naar Excelsior en NAC Breda [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334685/kastaneer-maakt-bij-nac-breda-comeback-in-eredivisie/,_blank,versterkte] zich met Gervane Kastaneer.

Feyenoord presenteert thuistenue 'vol klassieke elementen'

Feyenoord heeft het thuistenue 'vol klassieke elementen' voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Bij het ontwerp van het shirt is gekeken naar shirts uit de jaren '80 en '90. Maandag draagt de selectie voor het eerst het tenue tijdens de eerste training.

Sparta Rotterdam slaat dubbelslag bij NEC

Mohamed Rayhi zet zijn loopbaan voort bij Sparta Rotterdam. De 23-jarige aanvaller komt transfervrij over van NEC en tekent op Het Kasteel een contract voor twee seizoenen. Sparta Rotterdam was niet de enige club die in de flankspeler geïnteresseerd was. Ook Suently Alberto vanaf NEC maakt de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334682/alberto-volgt-voorbeeld-rayhi-en-tekent-ook-bij-sparta-rotterdam/,_blank,overstap] naar Rotterdam.

Van Nistelrooij treedt in voetsporen Cocu en Van Bommel

Ruud van Nistelrooij is komend seizoen de hoofdtrainer van PSV O19. De 41-jarige oud-spits is de verwachte opvolger van Mark van Bommel, die het nieuwe seizoen de scepter zwaait bij de hoofdmacht. Mogelijk volgt Van Nistelrooij hetzelfde traject als Phillip Cocu en Van Bommel: eerst trainer bij het O19-team, daarna het eerste.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen