Alberto volgt voorbeeld Rayhi en tekent ook bij Sparta Rotterdam

25 juni 2018, 11:25

Suently Alberto is met ingang van het nieuwe seizoen opnieuw speler van Sparta Rotterdam. De 22-jarige verdediger, die een deel zijn jeugdopleiding bij de Rotterdamse club genoot, komt transfervrij over van NEC. Net als Mohamed Rayhi tekent Alberto heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis.

Technisch manager Henk van Stee geeft aan dat Alberto in Rotterdam altijd te boek stond als groot talent. "Dat PSV hem hier weghaalde, zegt wat dat betreft al genoeg. Hij heeft in meerdere nationale jeugdelftallen gespeeld en in de beloften van PSV bewees hij vervolgens van toegevoegde waarde te kunnen zijn in de Eerste Divisie. In zijn contract bij NEC was een clausule opgenomen dat hij mocht vertrekken, waar wij graag gebruik van maken."

Alberto maakte een jaar geleden de overstap van Jong PSV naar NEC. In Nijmegen kwam de verdediger niet uit de verf. Alberto kwam het afgelopen seizoen slechts tot één wedstrijd in de Jupiler League: een korte invalbeurt in de tweede speelronde tegen Go Ahead Eagles.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen