Portugal onderschat Iran niet: "We moeten voorbereid zijn"

25 juni 2018, 10:35

Portugal staat op de drempel van kwalificatie voor de achtste finales van het WK, maar moet nog één laatste horde nemen: Iran. De Iraniërs spelen eveneens voor een ticket voor de laatste zestien en kunnen bij een zege de Portugezen uitschakelen. Iran heeft bewezen een lastig te bespelen tegenstander te zijn, dus bondscoach Fernando Santos is op zijn hoede.

Portugal en Spanje gaan aan kop in Groep B en hebben één punt meer dan Iran, dat met 1-0 won van Marokko en 0-1 verloor van Spanje. "Ik heb de twee wedstrijden die Iran op het WK heeft gespeeld gezien en ook de tien in de WK-kwalificatie. Al snel werd mij duidelijk dat het een sterk team is. Ze hebben ervaren spelers met een sterke tactiek."

Zowel tegen Marokko als Spanje speelde Iran met een verdedigende tactiek. "Het zal een wedstrijd worden waren twee team alles zullen geven", voorspeelt Santos op de persconferentie in aanloop naar de laatste groepswedstrijd. "Ik wil winnen, mijn collega wil winnen, dus het wordt een zware wedstrijd. We moeten voorbereid zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen