Egyptische voetbalbond reageert: "Salah is bij ons en gelukkig"

25 juni 2018, 08:50

Zondag deed een opvallend gerucht de ronde: Mohamed Salah zou overwegen een punt achter zijn interlandcarrière te zetten. De Egyptische bond voelt zich genoodzaakt te reageren en wijst het gerucht naar het rijk der fabelen. CNN meldde dat Salah zich geëxploiteerd voelde door Egyptische voetbalbond.

In een officiële verklaring spreekt de voetbalbond alles tegen. "Het bericht dat Salah wil vertrekken is volledig onjuist. Mo is nog bij ons en is gelukkig. Hij eet en lacht met zijn landgenoten. Hij traint goed en dat betekent dat er geen problemen zijn", luidt het statement van de Egyptenaren, die al uitgeschakeld zijn op het WK. Egypte neemt het maandag nog op tegen het eveneens uitgeschakelde Saudi-Arabië.

Zondag verscheen het verhaal dat Salah zich geëxploiteerd voelde. Terwijl de sterspeler van Liverpool herstelde van een schouderblessure moest hij in aanloop naar het WK opdraven in Tsjetsjenië. Salah werd onder meer benoemd tot ereburger van de Tsjetsjeense Republiek en zou zich gebruikt voelen voor het maken van positieve reclame voor de Tsjetsjenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen