Gisteren gemist: Thesker en De Jong vertrekken, Dost opgelucht

25 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 24 juni 2018, 23:29

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 24 juni.

Thesker verruilt FC Twente voor het Duitse Holstein Kiel

Stefan Thesker is vertrokken bij FC Twente. De man die de aanvoerdersband droeg in Enschede vertrekt naar Holstein Kiel, uitkomend op het tweede niveau in Duitsland. Hij tekent een contract tot en met 2021 bij de ploeg die afgelopen seizoen promotie naar de Bundesliga misliep in de play-offs tegen VfL Wolfsburg. Chris David krijgt juist de kans om zich te bewijzen tijdens [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334659/fc-twente-geeft-transfervrije-david-de-kans-via-een-stage/,_blank,een stage].

Ervaren De Jong verlaat 1. FSV Mainz alweer na een half jaar

Nigel de Jong vertrekt na een half jaar alweer bij 1. FSV Mainz. De ploeg met wie hij op het nippertje handhaving in de Bundesliga afdwong afgelopen seizoen, heeft besloten om het aflopende contract van de middenvelder niet te verlengen. "Hij wordt hier heel goed herinnerd", sprak directeur Rouven Schröder desondanks op de clubsite.

Dost kan opgelucht ademhalen: De Carvalho weggestuurd

Bruno de Carvalho, die de afgelopen weken flink onder vuur lag, is niet langer de president van Sporting Portugal. Dat werd zaterdag besloten tijdens de algemende ledenvergadering. De Carvalho wordt verantwoordelijk gehouden voor de onrust rondom de club.

Van de Beek niet op trainingskamp met Ajax door pijntjes

Donny van de Beek gaat volgende week niet met Ajax mee op trainingskamp naar Duitsland. De middenvelder van Ajax is niet honderd procent fit en kampt met overbelasting, dat heeft trainer Erik ten Hag bevestigd.

Schaars staat voor rentree op trainingsveld na beenbreuk

Stijn Schaars staat binnenkort weer op het trainingsveld bij SC Heerenveen. De 34-jarige aanvoerder liep in april een dubbele beenbreuk op en staat sindsdien buitenspel. Zijn revalidatie verloopt echter voorspoedig en dus mag Schaars weer beginnen met veldtraining.

KNVB en BSBV toch weer in gesprek over invoering van VAR

De KNVB en de BSBV, de belangenvereniging van scheidsrechters, hebben aanstaande dinsdag een gesprek over de invoering van de video-scheidsrechter. Het overleg is bedoeld om uit de impasse te komen in de discussie over de arbeidsvoorwaarden van videoscheidsrechters.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen