Houwen hoopt onder Slutskiy eerste keuze van Vitesse te blijven

24 juni 2018, 18:13

Als het aan Vitesse-keeper Jeroen Houwen ligt, dan komt er geen nieuwe doelman deze zomer in Arnhem. Tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen onder trainer Leonid Slutskiy gaf de jonge goalie aan ambitieus te zijn. "Ik hoop dat ik de eerste doelman ben en de wedstrijden mag spelen."

Dat vertelde hij tegenover Omroep Gelderland. Toch zijn er geruchten dat Vitesse een nieuwe doelman wil aanschaffen voor komend seizoen. "Die geluiden blijven zeker tot eind augustus, want dan is de transfermarkt open", beseft Houwen. "In het voetbal weet je het dus gewoon niet. Maar laat mij maar gewoon lekker hier blijven en eerste doelman zijn. Ik hoop die lijn van het afgelopen seizoen hier door te trekken."

Toen verloor Remko Pasveer zijn basisplaats en kwam Houwen in het doel. Of dat onder de nieuwe coach Slutskiy ook het geval zal zijn, is nog niet bekend. Toch heeft hij vooral heel veel zin in de toekomst met Slutskiy. "De trainer is wel leuk. Op het veld is hij heel streng, agressief en dwingend, maar buiten het veld is hij een leuke kerel", aldus de goalie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen