'Salah overweegt te stoppen als international Egypte'

24 juni 2018, 17:40   Bijgewerkt: 24 juni 2018, 18:13

Een bijzonder gerucht uit Egypte: het doorgaans betrouwbare CNN meldt dat Mohamed Salah serieus overweegt om een punt te zetten achter zijn interlandloopbaan. Aanleiding is hiervoor het feit dat hij zich 'geëxploiteerd' voelt door de Egyptische voetbalbond in aanloop naar het wereldkampioenschap.

CNN schrijft 'op basis van bronnen dichtbij de Egyptische ploeg' dat de Liveprool-ster absoluut niet blij was met het feit dat hij in Tsjetsjenië moest opdraven. Salah zou zich niet met zaken buiten het voetbal willen bemoeien en heeft het gevoel dat hij wel gebruikt is door de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov voor positieve reclame.

Hij benoemde in voorbereiding van het WK Salah namelijk tot ereburger van de Tsjetsjeense Republiek. En dat terwijl de aanvaller van Liverpool hard bezig moest zijn met revalideren voor het WK. Van die schouder-kwetsuur lijkt hij overigens nog steeds niet helemaal hersteld. Het eerste duel van Egypte kwam Salah helemaal niet in actie en na wedstrijd twee waren de Egyptenaren uitgeschakeld in Rusland. Alleen het treffen met Saudi-Arabië wacht maandagmiddag nog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen