Spoorboekje: begin van ronde 3, WK-balans en training Feyenoord

25 juni 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 25 juni.

Nieuws

Eerste training Feyenoord

Nadat onder andere Vitesse, AZ, FC Groningen en sc Heerenveen afgelopen weekend hun eerste training van het nieuwe seizoen afwerkten, is vandaag Feyenoord aan de beurt. Supporters die maandag naar de training komen, hebben vanaf 13:30 uur (een uur voor aanvang van de training) toegang tot De Kuip. Onder andere Robin van Persie staat weer op het veld in Rotterdam-Zuid. Zien we nog andere (verrassende) namen?

Specials

De WK-balans: wie waren de tops en de flops van ronde II?

De tweede week van het wereldkampioenschap zit erop. Alle teams zijn al minimaal één keer in actie gekomen en dus kunnen we de balans opmaken: wie waren de uitblinkers en welke spelers vielen heel erg tegen? Op basis van de wedstrijdbeoordelingen die FCUpdate.nl aan elk WK-duel koppelt, volgt een overzicht.

Wedstrijden

Uruguay - Rusland (16.00 uur)

In Groep A gaan Uruguay en Rusland in een onderling duel maandag uitmaken wie er als groepswinnaar doorgaat naar de achtste finales. Het gastland staat momenteel op doelsaldo aan kop in de poule en heeft dus genoeg aan een gelijkspel. Beide landen zijn overigens als geplaatste voor de volgende ronde.

Iran - Portugal (20.00 uur)

Portugal heeft plaatsing voor de knock-outfase in eigen hand. Het land heeft vier punten, waar tegenstander Iran er drie heeft. Bij winst is Portugal dus verzekerd van de volgende ronde. Bij een gelijkspel of verlies van koploper Spanje is ook doorgaan als groepswinnaar nog mogelijk. Iran heeft vermoedelijk een zege nodig om door te gaan, of het al uitgeschakelde Marokko moet voor een stunt zorgen tegen Spanje.

Spanje - Marokko (20.00 uur)

Voor Marokko staat maandag het laatste duel op het WK op het programma. De ploeg zal met opgeheven hoofd willen vertrekken uit Rusland en dus moeten er punten gepakt worden tegen Spanje. De Spanjaarden zullen echter vechten voor de groepswinst en het überhaupt bereiken van de volgende ronde: een interessante partij dus. 

Voetbal op TV

16.00 uur: Uruguay - Rusland, NPO 1, live verslag van het WK-duel

16.00 uur: Egypte - Saoedi-Arabië, NPO 2, live verslag van het WK-duel

20.00 uur: Spanje - Marokko, NPO 1, live verslag van het WK-duel

20.00 uur: Iran - Portugal, NPO 2, live verslag van het WK-duel

21.45 uur: WK Talk, FOX Sports 1, talkshow over het WK

21.50 uur: VI Oranje blijft thuis, RTL 4, talkshow over het WK

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen