Gisteren gemist: Ten Hag looft Tadic, Janssen zoekt club

24 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 23 juni 2018, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 23 juni.

Ten Hag over Tadic: "Hij kan Ajax bij de hand nemen"

Zijn transfer is nog niet helemaal rond, maar het heeft er alle schijn van dat Dusan Tadic de nieuwe topaankoop van Ajax gaat worden. De topclub is bereid om diep in de buidel te tasten voor de aanvaller van Southampton, die vrijdag nog met Servië tegen Zwitserland speelde. Trainer Erik ten Hag is fan van de oud-speler van FC Twente.

Janssen: "Hoofdstuk Fenerbahçe nog niet afgesloten"

Het is de vraag waar de toekomst van Vincent Janssen ligt. De spits staat nog onder contract bij Tottenham Hotspur, maar lijkt bij die club weinig uitzicht te hebben op speeltijd. De kans op een transfer is dan ook groot, want Janssen wil vlieguren maken.

Ten Hag is niet ontevreden: "Zeker gezien wat ik wilde zien"

Ajax won zaterdag de eerste oefeninterland in aanloop naar het nieuwe seizoen met 7-0 van VVSB. Trainer Erik ten Hag is zeker niet ontevreden over wat zijn formatie heeft laten zien.

Huntelaar na eerste oefenduel: "Oefenen op effectiviteit"

De kop is eraf voor Ajax, dat zaterdag de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen heeft gespeeld. De amateurs van VVSB werden op een 0-7 nederlaag getrakteerd. Klaas-Jan Huntelaar, die een keer scoorde, is content.

Lees ookWK-dagboek 10: veelvraat Lukaku

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen