Kroos spreekt van verdiende zege: "Zijn blijven vechten"

23 juni 2018, 22:45

Dankzij Toni Kroos staat heel Duitsland vanavond op zijn kop. De middenvelder van Real Madrid speelde een ongelukkige rol bij de 0-1 van Zweden, maar maakte zijn fout goed door in blessuretijd de winnende goal te maken (2-1). Hij spreekt van een verdiende driepunter.

Kroos baalt van zijn fout bij de eerste treffer, die gemaakt werd door Ola Toivonen. "Dat was mijn schuld, daar is geen twijfel over", zei hij volgens Voetbal International tegen ARD. "Maar als speler geef je bij wijze van spreken vierhonderd passes en twee komen er niet aan. Dan kan zoiets gebeuren. Het gaat er dan om dat je je herpakt."

Kroos schoot in blessuretijd raak en is blij met de belangrijke winst. "We hadden weer fasen waarin we veel beter waren, maar opnieuw profiteerden we niet. In de eerste tien minuten hadden we al moeten scoren. Ook daarna hebben we verzuimd om op voorsprong te komen. Maar als je ziet hoe we tot het einde bleven vechten, hebben we deze zege verdiend. Nu moeten we doorpakken en Zuid-Korea verslaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen