Martinez is verguld: "Genot om deze ploeg bezig te zien"

23 juni 2018, 16:50

België heeft de tweede groepswedstrijd op het WK ook gewonnen, tegen Tunesië werd er bij vlagen uitstekend voetbal gespeeld (5-2). Bondscoach Roberto Martinez heeft weinig te klagen over zijn mannen en kijkt zeer tevreden terug.

"Ik ben blij", is de eerste reactie van Martinez tegen Sporza. "Het is niet makkelijk om zoveel doelpunten te maken in twee WK-wedstrijden. Het is echt heel mooi om te zien hoe het team samengekomen is. Ze zijn echt bereid om voor elkaar te vechten. Daarbovenop heb je dan nog eens ons talent en onze kwaliteit. Het is echt een genot om deze groep bezig te zien."

Tegen Panama (3-0) maakte België minder indruk, maar tegen Tunesië slaagde het er wel in om goed voetbal te spelen. "Het was vandaag een heel andere wedstrijd dan tegen Panama. Je moet Tunesië credits geven. Het wilde echt aanvallen. Het zette hoog druk en zo kwam er ruimte vrij. Tunesië wilde echt winnen. We hebben veel actie gezien voor beide goals. Het is leuk om twee verschillende wedstrijden te winnen."

België neemt het donderdag op tegen Engeland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen