Oud-prof José Enrique (32) heeft hersentumor laten verwijderen

23 juni 2018, 13:37

Bij oud-voetballer José Enrique is een hersentumor verwijderd. De zeldzame tumor werd geconstateerd achter het oog van de speler die onder meer uitkwam voor Liverpool en Newcastle United. In september hoopt de Spanjaard het normale leven weer op te pakken.

'Sorry dat ik niet veel van mij heb laten horen', schrijft Enrique op zijn eigen Instagram. 'Ik heb de moeilijkste weken van mijn leven achter de rug. Binnen een maand is er een zeldzame hersentumor ontdekt en heb ik een operatie ondergaan. Ik zit nu in het herstel en ben erg dankbaar, het leven is te kostbaar.'

De tumor kwam aan het licht na een bezoek van Enrique aan zijn voormalige coach Chris Hughton. De huidige manager van Brighton & Hove Albion werkte in het verleden bij Newcastle samen met Enrique. Na een ontmoeting met Hughton kreeg Enrique die nacht hoofdpijn. "We dachten dat het migraine was", zegt hij tegen Marca. "De volgende dag keek ik wazig en begon ik dubbel te zien."

Via de eerste hulp werd Enrique doorverwezen naar de afdeling neurologie. Na twee nachten in het ziekenhuis kreeg de ex-prof het slechte nieuws te horen. Artsen moesten een ingewikkelde ingreep doen om de tumor te verwijderen. "Ze hebben uitzonderlijk werk gedaan. Ik ben het medische team heel erg dankbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen