ADO denkt over niet al te lange tijd op natuurgras te spelen

23 juni 2018, 12:07

ADO Den Haag denkt over niet al te lange tijd weer over natuurgras te beschikken. De huidige kunstgrasmat in het Cars Jeans Stadion moet over een jaar vervangen worden. "Dan is het vijf jaar oud. Dat is een mooi moment om er eens goed naar te kijken", aldus ADO-directeur Mattijs Manders.

"Dat besluit zal samen met de gemeente Den Haag genomen moeten worden. Wij huren het stadion van hen. Dus de gemeente bepaalt uiteindelijk of er echt of kunstgras in komt, tenzij de KNVB kunstgras verbiedt", vervolgt Manders tegenover Omroep West. "Ik denk wel dat ADO over niet al te lange tijd, of dat nou na dit seizoen is, of één of twee jaar later, op gras gaat voetballen. Ik denk dat dat onomkeerbaar is."

Natuurgras in de thuishaven betekent wel dat ADO elders moet trainen. "Ik heb al onderzocht of er mogelijkheden zijn om bij het stadion te trainen. Dat is in alle opzichten heel erg lastig. Dus we zullen op zoek moeten naar een locatie om te trainen. Dat onderzoek loopt en daar hebben we met de gemeente ook gewoon gesprekken over."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen