De fans van PSV hebben veel vertrouwen in het nieuwe seizoen

22 juni 2018, 23:58

De supporters van PSV zijn vol vertrouwen voor het nieuwe Eredivisie-seizoen: alle seizoenkaarten zijn namelijk al verkocht. Ook alle 2400 zakelijke kaarten zijn over de toonbank gegaan richting de sponsoren. Alleen via de losse verkoop zijn er komend seizoen tickets te verkrijgen voor de thuisduels van PSV.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. In totaal gaan er ruim 35000 mensen in het Philip Stadion, dat het afgelopen seizoen ook een zeer hoge bezettingsgraad had. De enige 'problemen' die zich voorden rond het stadion, had te maken met de weigerende verwarming. Ook stond Luis Suárez heel kort op de gevel: dat werd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/328761/psv-ers-niet-te-spreken-over-suarez-op-de-gevel-philips-stadion/,_blank,niet bepaald gewaardeerd] door de Eindhovense aanhang. Eerder al werd besloten om de prijs van de seizoenskaarten [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/329070/psv-verhoogt-prijzen-voor-seizoenskaarten-in-philips-stadion-niet/,_blank,niet te verhogen].

De fans hebben dus veel vertrouwen in het nieuwe seizoen, waarin PSV de titel verdedigt, het de voorronde van de Champions League speelt en het dus een nieuwe trainer heeft. Mark van Bommel werd vrijdag officieel gepresenteerd als coach voor komend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen