Musa lacht: "Ik weet wat het is om te scoren tegen Argentinië"

22 juni 2018, 23:26

Ahmed Musa weet het zeker: Nigeria gaat als nummer twee met Kroatië mee naar de achtste finales van het wereldkampioenschap. Net als vier jaar geleden gaan The Super Eagles naar de volgende ronde, verwacht de voormalig spits van VVV-Venlo, die vrijdag matchwinner was tegen IJsland met twee goals.

"Ik weet hoe het is om te scoren tegen Argentinië. Dat is voor mij niet moeilijk", glimlachte hij, bedoelend naar het toernooi in Brazilië toen hij tweemaal scoorde tegen Lionel Messi en co. Destijds werd er overigens met 2-3 verloren, al was dat genoeg voor de tweede plek. "Tegen Argentinië wordt de cruciale wedstrijd. We moeten winnen om de volgende ronde te halen", besefte Musa op het Youtube-kanaal van de FIFA. "Het is do or die."

Aan de vergelijking met Lionel Messi, die de tegenstander is, wilde Musa zich ondanks vragen van journalisten niet wagen. "Hij is de beste voetballer ter wereld, dus wat dat betreft zou het jammer zijn als Argentinië wordt uitgeschakeld. Maar dat moeten we eerst maar vergeten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen