Heracles Almelo versterkt zich met transfervrije Van Nieff

22 juni 2018, 21:25

Heracles Almelo heeft Yoëll van Nieff aangetrokken. De 25-jarige middenvelder annex verdediger tekent een contract voor twee seizoenen in Overijssel, met de optie voor nog een jaar. Hij komt transfervrij over van FC Groningen. Ook het gepromoveerde FC Emmen had interesse: zij grijpen dus naast de multifunctionele voetballer.

"Het klikte meteen toen ik bij Heracles Almelo binnenkwam, ik had gelijk een goed gevoel. Ik kreeg veel vertrouwen vanuit de club en vanuit de nieuwe trainer. Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur", laat Van Nieff weten op de clubsite.

Ook technisch manager Mark-Jan Fledderus is blij met zijn aanwinst. "Yoëll is een multifunctionele linksbenige speler die als linksback, linker centrale verdediger en als middenvelder uit de voeten kan. Wij halen hem vooral met het oog op de positie links op het middenveld, waarbij het een voordeel is dat hij multifunctioneel inzetbaar is. Verder denken wij dat hij met zijn ervaring en persoonlijkheid een belangrijke rol in de groep kan gaan spelen."

Heracles ondergaat deze zomer een transformatie. Trainer John Stegeman vertrekt naar vier jaar, gevolgd door spelers als Bram Castro en Jaroslav Navrátil. Daartegenover staan de komst van onder andere Maximilian Rossmann, Janis Blaswich en de donderdag gepresenteerde Joey Konings. Frank Wormuth is de nieuwe coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen