Vitesse haalt met Clark oude bekende van Slutskiy binnen

22 juni 2018, 19:14   Bijgewerkt: 22 juni 2018, 19:22

Vitesse heeft zich definitief versterkt met Max Clark. De linksachter (22) komt transfervrij over van Hull City en tekent een contract voor drie seizoenen in Arnhem. Dat maakte de club vrijdag officieel bekend, nadat de transfer al enkele dagen circuleerde rond de Eredivionist.

"Ik kijk er naar uit om in Nederland aan de slag te gaan. De ambities en manier van spelen klinken veelbelovend. Daarnaast heb ik al eerder heel fijn gewerkt met hoofdtrainer Leonid Slutskiy", laat de aanwinst weten in een officieel persbericht.

Afgelopen seizoen speelde hij zijn duels voor Hull City in de Championship, daarvoor kwam hij uit van Cambridge United. "Max is een linksback die door meerdere Engelse clubs in de Championship werd begeerd. We zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft. Leonid Slutskiy en Max kennen elkaar goed vanuit hun tijd bij Hull City", aldus technisch directeur Marc van Hintum.

Khalid Karami, Rasmus Thelander en Oussama Darfalou waren de eerdere versterkingen van Vitesse, waar Slutskiy dit ook al een nieuwe trainer is. Clark is de vierde aanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen