Cassierra en Zeefuik willen zich laten zien in dienst van Groningen

22 juni 2018, 17:45

Mateo Cassierra is blij dat hij eindelijk kan laten zien dat hij daadwerkelijk een aanwinst kan zijn voor de Eredivisie. Bij FC Groningen wil hij dan ook veel aan spelen toekomen. "Ik moet veel minuten maken en wil op het veld laten zien wat ik kan.", vertelde hij bij zijn officiële presentatie.

"Groningen is een club die doorgaans in het linkerrijtje speelt en ik moet met goals en assists zorgen dat ik het team kan helpen om die doelen te bereiken. Er waren meer clubs die interesse hadden, maar dat vind ik niet belangrijk. Ik ben nu hier in Groningen, wil veel spelen, doelpunten maken en mezelf laten zien. Ik zal het komende jaar honderd procent geven voor deze club," aldus de spits op de clubsite.

Bovendien gaat hij samen spelen met Deyovaisio Zeefuik, die ook overkomt van Ajax. "Ik ken Deyo van twee seizoenen bij Ajax, waarin ik samen met hem heb gespeeld. Hij is een goede voetballer en een fijn mens. Het maakt het allemaal wat gemakkelijker voor me. Hij moet dit seizoen zorgen dat het verdedigend goed staat en ik moet zorgen voor de goals."

Zelf was de rechtsachter ook blij met zijn officiële presentatie. Zeefuik: "Voor mij was de keuze voor FC Groningen erg makkelijk. Er was concrete interesse van ADO Den Haag en een buitenlandse club, maar iedereen in mijn omgeving gaf mij een bevestiging van mijn gevoel. Eerst was er al Hans Nijland, die na een paar wedstrijden al aangaf dat ik moest blijven. Dan zijn er de fans, die me overal aanspraken met: 'Blijven hè'. Andere mensen in mijn omgevingen gaven het aan en ook mijn teamgenoten zagen me graag blijven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen