Einde transfersoap: Van Duinen officieel naar Zwolle

22 juni 2018, 16:36   Bijgewerkt: 22 juni 2018, 16:59

PEC Zwolle heeft Mike van Duinen na veel gesteggel uiteindelijk toch binnengehaald. De aanvaller komt over van Excelsior en tekent een contract in Overijssel. Eerder was er nog veel onrust over de transfer: de Rotterdammers zouden meer geld willen hebben dan PEC wilde betalen

Inmiddels zijn beide partijen het dus toch eens geworden over de hoogte van de transfersom en dus is Van Duinen blij met zijn overgang. "PEC Zwolle is naast een fantastische club ook een hele mooie en logische vervolgstap in mijn carrière. De club heeft de afgelopen jaren laten zien dat het geen grijze muis is in de Eredivisie. De wedstrijden die ik gespeeld heb tegen Zwolle waren altijd lastig. Vorig seizoen lukte het me om twee keer tegen PEC Zwolle te scoren, maar komend seizoen wil ik nog veel vaker voor mijn nieuwe club doelpunten maken", aldus de aanvaller.

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met de aanwinst. "Iedereen die de Eredivisie volgt weet dat Mike een levensgevaarlijke speler is wanneer hij de bal in of rondom het strafschopgebied krijgt aangespeeld. Wij hebben hem al geruime tijd op de korrel en zien in Mike een voorbereider, aanspeelpunt en afmaker. Hij kent de Eredivisie inmiddels als geen ander en wij denken dat zijn manier van voetballen uitstekend past bij onze spelopvatting. Ik ben dan ook verheugd dat het uiteindelijk gelukt is om Mike aan onze selectie toe te voegen."

Eerder speelde de 26-jarige Van Duinen voor ADO Den Haag, Fortuna Düsseldorf en Roda JC alvorens hij neerstreek op Kralingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen