FC Utrecht gunt Van der Meer transfer naar Excelsior

22 juni 2018, 13:12

Excelsior heeft Robin van der Meer overgenomen van FC Utrecht. De 23-jarige verdediger tekent voor drie jaar en hoopt bij de Kralingers op meer speeltijd. "Excelsior meldde zich het snelst bij mij en na het eerste gesprek had ik meteen een goed gevoel bij de club", reageert Van der Meer op zijn transfer.

"Ook het tweede gesprek, waarbij de nieuwe hoofdtrainer Adrie Poldervaart zat, was prima", vervolgt hij op de website van zijn nieuwe werkgever. "Excelsior liet ook richting FC Utrecht weten mij heel graag over te willen nemen. Voor mij is het heel belangrijk dat een club echt laat blijken heel enthousiast over je te zijn."

Van der Meer stond de afgelopen twee jaar onder contract bij Utrecht, waar hij nog een contract tot medio 2020 had. "Het eerste seizoen onder Erik ten Hag was prima, tot ik in maart geblesseerd raakte. Afgelopen jaar wilde ik met een schone lei beginnen, maar ik kwam niet aan spelen toe. In de winter heb ik laten weten dat ik wilde vertrekken, maar dat mocht toen niet. Daarna speelde ik weer, tot ik tegen Feyenoord in botsing kwam met Ayoub. Daarna heb ik niet meer gespeeld en toen heb ik gezegd: ik wil nu echt weg."

In het verleden kwam Van der Meer ook uit voor Go Ahead Eagles.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen