Drenthe traint in de voorbereiding mee bij Sparta

22 juni 2018, 13:01

Royston Drenthe gaat meetrainen bij Sparta. Dit komt voort uit zijn band met Henk Fraser en technisch manager Henk van Stee. Zij maakten Drenthe's ontwikkeling in de jeugdopleiding van Feyenoord van dichtbij mee. De 31-jarige Rotterdammer is sinds de zomer van 2016 clubloos. Hij kondigde begin 2017 ook zijn afscheid als profvoetballer aan, maar komt daar nu mogelijk op terug.

Fraser was in de Feyenoord-jeugd twee keer trainer van Drenthe, in die periode was Van Steen Hoofd Jeugdopleiding. "Zij weten in welke staat ik op dit moment ben van mijn leven. Ik zit in een soort bloei van mezelf. We zijn bij elkaar gekomen en hebben bepaald om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen", licht Drenthe toe in gesprek met het clubkanaal van Sparta.

Drenthe brak door in het eerste van Feyenoord. Mede door de Europese titel in 2007 met Jong Oranje verdiende hij een transfer naar Real Madrid. Maar de belofte loste Drenthe nooit in. Bij Real werd hij nooit basisspeler. Daarna volgden avonturen bij Hercules Alicante, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Erciyesspor en Baniyas.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen