Cassierra: "Zegt genoeg dat Ajax me niet wilde verkopen"

22 juni 2018, 09:41   Bijgewerkt: 22 juni 2018, 12:12

Mateo Cassierra legt de lat komend seizoen hoog voor hemzelf. De Ajacied heeft de ambitie om bij de beste schutters van de Eredivisie te horen. "Ik wil in de top-drie van Eredivisie-topscorers komen en de fans van FC Groningen laten genieten", aldus de 21-jarige Colombiaan, die afgelopen seizoen achttien keer scoorde in de Jupiler League.

Meerdere clubs hadden interesse in zijn diensten, maar Groningen kreeg al snel de voorkeur. "Ik ben door Ron Jans (technisch manager, red.) thuis ontvangen en hij overtuigde me van de meerwaarde die ik in de speelwijze van FC Groningen kan zijn. De club heeft veel geloof in mij", zegt Cassierra in De Telegraaf.

Ook voelt Cassierra vertrouwen van Ajax, waar hij vooral bij de beloftenploeg speelde. "Het zegt genoeg dat de club me niet wilde verkopen en een verhuur met een optie tot koop onbespreekbaar was. Dat betekent dat de club in me gelooft. Maar het allerbelangrijkste is nu om veel voor FC Groningen te spelen en belangrijk te zijn. Wat er dan na dit seizoen gebeurt, zie ik dan wel weer."

Verdien ruim zes keer je inzet bij een gelijkspel tussen Brazilië en Costa Rica!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen