Gisteren gemist: VAR-invoering in Nederlandse in gevaar

22 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 21 juni 2018, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 21 juni. 

Invoering VAR in Eredivisie in gevaar: "Een slechte zaak"

Jeffrey van As, technisch directeur van ADO Den Haag, is niet blij met het nieuws dat de invoering van de VAR in het Nederlandse betaald voetbal serieus gevaar loopt. De beleidsbepaler stelt dat de afwezigheid van de VAR voor irritaties gaat zorgen.

PSV laat aanvaller Konings naar Heracles Almelo verkassen

Joey Konings heeft een binnenlandse transfer gemaakt. De twintigjarige aanvaller trekt de deur bij PSV achter zich dicht en trekt met ingang van het nieuwe seizoen het shirt aan van Heracles Almelo. Hij heeft voor twee jaar getekend.

RB Leipzig hengelt succesvolle Nagelsmann binnen

Julian Nagelsmann vertrekt na komend seizoen bij 1899 Hoffenheim en weet al wat zijn nieuwe club gaat worden. De dertigjarige hoofdtrainer maakt een transfer in de top van de Bundesliga, aangezien hij zich verbonden heeft aan RB Leipzig.

Telstar slaat dubbelslag met komst Rosheuvel en Mertens

Telstar kent donderdag een prima dag. De Witte Leeuwen hebben vandaag namelijk twee nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Het gaat om Darren Rosheuvel van SC Cambuur en Dylan Mertens van FC Volendam.

Lees ookWK-dagboek 8: Messi afgeschminkt

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen