Telstar slaat dubbelslag met komst Rosheuvel en Mertens

21 juni 2018, 19:12

Telstar kent donderdag een prima dag. De Witte Leeuwen hebben vandaag namelijk twee nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Het gaat om Darren Rosheuvel van SC Cambuur en Dylan Mertens van FC Volendam.

Rosheuvel speelde afgelopen seizoen elf duels voor Cambuur en scoorde twee keer. De middenvelder speelde in het verleden voor FC Utrecht. "Darren is een speler met veel talent die een goede toegevoegde waarde is voor Telstar. Darren is een hardwerkende speler die allround inzetbaar is. Hij staat bekend om zijn geweldige linkerbeen en is een echte teamspeler. Wij zijn blij dat Darren voor Telstar gekozen heeft, en zich daarmee kan vinden in ons toekomstplan. Wij gaan een mooie tijd tegemoet met Darren" besluit technisch directeur Piet Buter.

Buter heeft de selectie ook versterkt met Dylan Mertens. De 22-jarige aanvaller speelde afgelopen voetbaljaar negen duels voor Volendam. "Wij zijn ervan overtuigd dat Dylan de veelzijdige aanvaller is die wij zoeken", spreekt Buter. "Hij past bij de speelstijl die de trainer toe gaat passen op het elftal. Met zijn techniek, lengte en fysiek is hij een goede toevoeging aan de selectie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen