PSV laat aanvaller Konings naar Heracles Almelo verkassen

21 juni 2018, 18:30

Joey Konings heeft een binnenlandse transfer gemaakt. De twintigjarige aanvaller trekt de deur bij PSV achter zich dicht en trekt met ingang van het nieuwe seizoen het shirt aan van Heracles Almelo. Hij heeft voor twee jaar getekend.

Konings maakt transfervrij de overstap en speelde het afgelopen seizoen in Jong PSV. Afgelopen seizoen maakte hij één doelpunt in veertien duels. "Toen ik mij voor het eerst bij Heracles Almelo meldde, had ik gelijk een warm gevoel, een klik", zegt Konings. "Ik wil mij bij Heracles Almelo bewijzen en speelminuten maken. Komend seizoen speel ik met rugnummer 25. Ik hoop belangrijk te worden voor deze club."

Technisch manager Mark-Jan Fledderus weet dat Konings nog geen grote naam is, maar dat hij wel potentie heeft. "Met Joey Konings halen wij iemand binnen die in onze ogen de potentie en het talent heeft om zich bij ons snel verder te ontwikkelen. Joey heeft de hele jeugdopleiding van PSV doorlopen en is daar altijd een groot talent geweest. Hij heeft ook in het Nederlands team onder 16, 17 en 18 gespeeld. Bij PSV is het hem net niet gelukt om door te breken door concurrentie en enkele blessures op de verkeerde momenten. Joey is een linksbenige aanvaller die in de spits kan spelen, maar eventueel ook vanaf de rechterkant. Het is een speler met scorend vermogen en een enorme drive in zijn spel." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen