Deschamps denkt aan Giroud: "Het is mogelijk dat hij start"

21 juni 2018, 12:52

De kans is groot dat Didier Deschamps donderdag tegen Peru niet met hetzelfde team aantreedt dat in de eerste groepswedstrijd tegen Australië (2-1) startte. Eén van de spelers die mogelijk begint, is Olivier Giroud. De Franse bondscoach geeft toe dat hij nadenkt om de spits een basisplek te geven.

Deschamps geeft geen concreet antwoord op L'Equipe's vraag of hij vasthoudt aan de aanval bestaande uit Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann en Kylian Mbappé. "Het probleem met Olivier is dat hij niet op hetzelfde lijstje staat als de anderen. Pas als hij er niet is, realiseert men zich pas hoe nuttig hij is. Het is mogelijk dat hij start. Ik zal nieuwe keuzes moeten maken voor het basisteam."

Frankrijk speelde geen geweldige wedstrijd tegen Australië, maar won wel met 2-1. Na afloop van het groepsduel kregen de Fransen veel kritiek te verduren. "Commentaar en kritiek krijgen, dat hoort bij het werk. Iedereen is vrij om te zeggen of schrijven wat hij wil. Ik ben hier niet om commentaar te geven op het commentaar. Ik ben me ervan bewust dat we het moeilijk hadden in de eerste wedstrijd, moeilijker dan voorzien. Maar het resultaat is bepalend. Veel teams zouden willen dat ze hetzelfde hadden gepresteerd."

Maakt Argentinië tegen Kroatië de sterrenstatus wel waar?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen