Hierro: "Geen land heeft het makkelijk op dit WK"

21 juni 2018, 08:54

Met pijn en moeite legde Spanje woensdagavond Iran over de knie. De Iraniërs verdedigden in een handbalopstelling, rekten veel tijd, maar konden niet voorkomen dat de Spanjaarden toch één keer scoorden. Dat Spanje het moeilijk had, vindt bondscoach Fernando Hierro niet verrassend.

Vlak na rust maakte Diego Costa met enig fortuin de enige goal van de wedstrijd. "Geen land heeft het makkelijk op dit WK. We hadden het zo lastig als we hadden verwacht", vertelt Hierro na afloop van het met 1-0 gewonnen duel aan Telecinco. "Het is moeilijk om in het ritme te komen als het spel zo vaak stil ligt. In de rust hebben we wat dingen veranderd en na de goal hebben we ons verbeterd."

Spanje leidt Groep B met vier punten, maar zal in de laatste wedstrijd tegen Marokko aan de bak moeten om zich te plaatsen voor de achtste finale. "De verschillen op het WK zijn niet groot", zegt Hierro. "Iran heeft een goed team met duidelijk ideeën. Carlos Queiroz (bondscoach Iran, red.) werkt al zeven jaar aan het team en ze maken het iedereen moeilijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen