Gisteren gemist: transfer Bacuna, loting voorronde Europa League

21 juni 2018, 00:30   Bijgewerkt: 20 juni 2018, 23:37

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 20 juni.

Bacuna maakt definitief transfer naar Huddersfield

Juninho Bacuna heeft zijn droomtransfer naar Huddersfield Town te pakken. De twintigjarige middenvelder neemt zodoende na tien jaar en 94 wedstrijden afscheid van FC Groningen, dat een onbekende transfersom voor hem vangt. Bacuna tekent bij de Premier League-club een contract voor drie jaar.

Weinig aansprekende opponenten voor AZ en Vitesse

De loting voor de tweede ronde van de Europa League is woensdag verricht door de UEFA. Voor AZ en Vitesse zijn er weinig aansprekende tegenstanders uit de koker gerold, al is het door de eerste voorrondes nog niet helemaal zeker tegen wie de Nederlandse clubs precies gaan spelen.

Jurjus staat op punt om terug te keren bij De Graafschap

Het heeft er alle schijn van dat Hidde Jurjus gaat terugkeren bij De Graafschap. De gepromoveerde club staat op het punt om de doelman te huren van PSV, zo weet FCUpdate.nl.

Fortuna haalt met Novakovich garantie voor goals in huis

Hij was vorig seizoen een sensatie in de Jupiler League en is komend seizoen te bewonderen in de Eredivisie: Andrija Novakovich. De 21-jarige Amerikaan wordt door Fortuna Sittard voor een jaar gehuurd van Reading, dat hem vorig seizoen al bij Telstar stalde. 

Almere verrast en stelt Santoni en Tobiasen aan

Almere City FC heeft de zoektocht naar de opvolger van Jack de Gier afgerond. De Jupiler League-ploeg, die afgelopen seizoen bijna promoveerde naar de Eredivisie, gaat in zee met Michele Santoni. De 38-jarige Italiaanse Amsterdammer wordt de nieuwe hoofdtrainer en zal gesteund worden door assistent Ole Tobiasen.

Lees ook: WK-dagboek 7: Marokko boos

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen