Bacuna: "Ik denk dat dit de goede volgende stap is"

20 juni 2018, 20:56   Bijgewerkt: 20 juni 2018, 23:11

Meerdere clubs waren geïnteresseerd in zijn diensten, maar Juninho Bacuna (20) koos woensdag definitief voor het Engelse Huddersfield Town. "Maar ik weet niet wat voor clubs. Huddersfield was heel serieus", reageert de middenvelder, die overkomt van FC Groningen.

Huddersfield Town promoveerde een jaar geleden naar de Premier League, en eindigde het afgelopen jaar als zestiende. "Het is niet een hele grote club, maar wel een club die wil bouwen", vertelt Bacuna aan RTV Noord. "Ik heb voor Huddersfield gekozen om mezelf door te ontwikkelen. Ik had al gezegd dat ik toe was aan de volgende stap en ik denk dat dit de goede volgende stap is."

Zijn broer Leandro (26), die met Reading in het Championship speelt, sprak met zijn jongere broertje over de transfer. "Ik spreek Leandro dagelijks. Leandro zei: je moet doen wat je gevoel zegt. Het is een goede stap om jezelf door te ontwikkelen. Toen het allemaal klaar was, feliciteerde hij mij. Hij was heel trots, maar zei ook: nu moet je hard door blijven werken. Niet denken dat je er al bent. Laat zien wat je kan in de Premier League."

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334469/groningen-is-trots-op-bacuna-we-gunnen-hem-dit-van-harte/,_blank,Groningen is trots op Bacuna: "We gunnen hem dit van harte"

M]aakt Argentinië tegen Kroatië de sterrenstatus wel waar?

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen