Ten Hag wil De Jong en De Ligt houden: "De poort is dicht"

20 juni 2018, 14:34

Het WK is nog in volle gang, maar bij Ajax is men al bezig met het nieuwe seizoen. Deze week keerden de eerste spelers terug van vakantie en werd er door een groep een oefensessie afgewerkt. Trainer Erik ten Hag is klaar voor het nieuwe seizoen en hoopt dat Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt blijven.

Beide talenten worden nadrukkelijk met buitenlandse clubs in verband gebracht, maar Ten Hag wil de spelers behouden. "De poort is dicht", zegt de coach tegen de NOS. "Wij vechten voor die spelers. Wij willen namelijk presteren en we weten wat we daarbij nodig hebben. Dat zijn spelers die wij heel graag hier aan boord houden. Daar zullen we alles aan doen."

Over de doelstellingen voor het komende seizoen is de coach duidelijk. "Dat is helder, als Ajax wil je de beste zijn. We gaan voor het kampioenschap en we willen in Europa overwinteren." Daarvoor moet Ajax in de tweede voorronde van de Champions League eerst afrekenen met Sturm Graz. "Het Oostenrijkse voetbal is in opkomst. Sturm Graz is tweede geworden in de competitie en heeft de bekerfinale gewonnen van Red Bull Salzburg. Ik ken de trainer, dus ik weet er wel iets van."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen